3 september 2016
15:00

IFK Strömstad Lag 2

Referat: Torp GoIF - IFK Strömstad Lag 2

En på förhand tuff match vilket visades stämma. Vi kom till denna match med ett väldigt rutinerat lag då det var många borta . Bland annat hade mittbackarna Mikael S och Conny J en sammanlagd ålder av 87 år!!. Vi startade matchen bra med fint spel rullade runt bra. Detta fortsatte så ungefär i 30 min utan att vi kom till riktiga lägen. Sedan tar Strömstad över lite dock utan att heller komma till några riktiga farligheter. Så i paus står det 0-0. Vi pratar om att fortsätta på samma sätt i andra. Redan i 1a min i andra halvlek så bryter Mikael S ett anfall som spelas upp till Anders O som tar och driver mot mål spelar ut till Alexander B som trampar ner på kanten och spelar in i straff området som Anders har löpt in i dock träffar han ej riktigt utan bollen går vidare till Mattias J som distinkt trycker in sitt första mål i Torp tröjan Riktigt snyggt spel hela vägen. Sedan tar Strömstad över lite i spelet och trycker på dock utan större farligheter för Häger i mål. Men i 64min så gör Strömstad mål på ett ofarligt läge där en snedspark ger en Strömstad spelare ett friläge vilket han utnyttjar säkert.1-1. I 68min får Strömstads målskytt sitt 2a gula kort efter att satt fotsulan i bröstet på Mikael S . Efter detta tar vi över spelet med bra chanser dock vill inte bollen in i mål . Strömstads målvakt gör några högkvalitativa räddningar bl.a. Friläge av Robbin L och ett jätte skott av Aldin. Matchen slutar där med 1-1. Detta var en riktigt bra div 7 match med 2 relativt jämna lag